Gastouders van regio Zaanstreek Waterland stellen zich aan u voor.

Wormer, Silvia

Telefoon: 06-34189428 Beschikbaar: ma di  do
Email: a.geenen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

1531 TC

 Wormer  

Mijn naam is Silvia en ik werk al een aantal jaren als gastouder.Voordat ik als gastouder begon heb ik de opleiding LKC (leidsterkindercentra) gevolgd en ervaring opgedaan als invalleidster en leidster op verschillende kdv in Rotterdam, Amsterdam en Zaanstreek  met de leeftijden van 0 t/m 4 jaar.

Sinds 1999 werk ik bij ons thuis als gastouder. Ik werk 3 dagen per week maandag, dinsdag en donderdag van 7.30/18.30 en ik werk met de leeftijdsgroep van 0 t/m 4 jaar. Ik doe geen voor,-en naschoolse opvang.

Bij de allerkleinsten neem ik het ritme van thuis over en de grotere kinderen doen gewoon mee met het dagprogramma.  Ik werk met thema's zoals lente, herfst, sinterklaas en kerst enz., ga 1x per jaar een dagje met de  kindjes op stap, vier Sinterklaas en we hebben een paasbrunch en een kerstdiner en ik ben veel buiten met de kinderen. Ook werk ik met het vve-programma AAP!

In het hele huis ligt laminaat, zeil en er mag niet gerookt worden in huis. Wij roken allebei niet. Wij hebben 3 huisdieren: een goudvis, parkiet en een konijn die buiten in zijn ren zit.

Neem contact op

Gastouder in Hoorn

Zeer ervaren en betrouwbare gastouder in Hoorn heeft weer plaats voor kinderen van 0 - 12 jaar. Naast dagopvang wordt ook naschoolse opvang geboden voor kinderen van de scholen Pontonnier en de Tweemaster.

Telefoon: 06 34 18 94 28 Beschikbaar: ma di wo do, vrijdags in overleg
Email: a.geenen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Hoorn postcode 1625

Neem contact op